Parmesan Herb Biscuits
I needed some small sized, salty biscuits for an upcoming party. Sweets are always the crown of every party, but they could be overwhelming some times and even boring without some well tasted crackers or other type salty bites. I ended up making quite a few, but here is the recipe for the Parmesan crackers, the idea for which, I got from Ina Garten from Foodnetwork.
for the biscuits:
113 g unsalted butter
80 g Parmesan grated
160 g flour
1/2 tsp thyme leaves - finely chopped
1/2 tsp rosemary leaves - finely chopped
pinch of salt
pinch of black pepper
pinch of paprika
pinch of cumin
Beat the butter with the paddle attachment of a self-standing mixer, or use a wooden spoon to beat the butter in a wide bowl. Add the parmesan. Stir to combine. Sift over the flower, paprika, cumin. Add the other herbs and with hands, form in a bowl. Using two cling foil sheets, roll the dough in between to 6-8 mm thick circle. While well covered with the foil, refrigerate for 60 min.
за бисквитите:
113 g безсолно масло
80 g ситно настърган пармезан
160 g брашно
1/2 tsp листенца мащерка, нарязани на ситно
1/2 tsp иглички розмарин, нарязани на ситно
щипка сол
щипка черен пипер
щипка нелютив червен пипер
щипка кимион
for the biscuits:
113 g unsalted butter
80 g Parmesan grated
160 g flour
1/2 tsp thyme leaves - finely chopped
1/2 tsp rosemary leaves - finely chopped
pinch of salt
pinch of black pepper
pinch of paprika
pinch of cumin
Beat the butter with the paddle attachment of a self-standing mixer, or use a wooden spoon to beat the butter in a wide bowl. Add the parmesan. Stir to combine. Sift over the flower, paprika, cumin. Add the other herbs and with hands, form in a bowl. Using two cling foil sheets, roll the dough in between to 6-8 mm thick circle. While well covered with the foil, refrigerate for 60 min.
Using round cookie cutter, cut the cookies and arrange them in a sheet pan. Bake at 180 C. Collect all the excessive dough from the cutting, form again in a bowl, roll, refrigerate, cut out round shapes and bake.
These could be stored for a week in an air tight container. Serve with cold German lager beer.
Бисквити с билки и пармезан
за бисквитите:
113 g безсолно масло
80 g ситно настърган пармезан
160 g брашно
1/2 tsp листенца мащерка, нарязани на ситно
1/2 tsp иглички розмарин, нарязани на ситно
щипка сол
щипка черен пипер
щипка нелютив червен пипер
щипка кимион
Разбийте маслото с приставката на миксер за кремове, или по-добре използвайте дървена лъжица и го разбийте в широка купа. Добавете настъргания пармезан. Разбъркайте добре. Пресейте брашното в същата купа, заедно с червения пипер и кимиона. Добавете останалите подправки и оформете топка, без да месите продължително. Разточете, като използвате метода на двата листа фолио за опаковане: сложете тестото между двата листа, разточете на лист с дебелина 6-8 мм, или толкова тънко, колкото желаете да бъдат получените бисквити (при изпичането, те няма да променят обема си). Пренесете разточената кора, заедно с фолиото в хладилник и охладете за един час.
С помощта на кръгла резачка за бисквити (аз използвах резачка с диаметър 55 мм), изрежете кръгчета, наредете в тава за печене (не е необходимо да се спазва голямо разстояние между бисквитите). Печете при 180 С до зачервяване. Съберете остатъците тесто след изрязването, оформете отново на топка (без да месите), разточете, охладете, изрежете и изпечете.
Сервирайте с изстудена немска бира. Ако имате останали бисквитки, след партито, просто ги дръжте в добре затворена кутия - могат да се съхраняват за около седмица.
Comments